Nyhed

Mick Jagger klar med ny solosang

GAFFA - alt om musik

Sange "Strange Game" udkommer fredag den 1. april

For få uger siden annoncerede de britiske rockveteraner i The Rolling Stones en række nye koncertdatoer i anledning af gruppens - hold nu fast - 60 års jubilæum her i 2022. Og nu forlyder det, at bandets navnkundige forsanger, Mick Jagger, er klar med en ny sang i eget navn. 

"Jeg har arbejdet på et sjovt projekt sammen med produceren Daniel Pemberton. Hold øje, det kommer snart!", skrev den 78-årige Jagger således på Twitter i går (28. marts, red.). Der er tale om et temasang til den nye Apple Original-serie Slow Horses, som har premiere på fredag.


Den nye sang har fået titlen "Strange Game". I en udtalelse, citeret af NME, kalder Pemberton arbejdet med Jagger for "et af de mest spændende samarbejder i min karriere", og suppleres af seriens instruktør, James Hawes.

"Vi ønskede fra starten en sang til at slå seriens tone an, og der var kun et navn, som faldt mig ind - Mick Jagger", udtaler Hawes og uddyber: "Det var virkelig betagende at høre sangen første gang. Micks tekst og fremførelse har fuldstændig fanget stemningen i Slow Horses, med al den humor og swagger jeg havde drømt om". 

LÆS OGSÅ: Mick Jagger taler om at fortsætte uden Charlie Watts – hør ny Stones-sang


Mick Jagger har gennem karrieren udgivet ialt fire soloalbum - det nyeste er fra 2001 - og indspillet med en række kunstnere ved siden af sin faste tjans som forsanger i "the greatest rock'n'roll band in the world". Så sent som i foråret 2021 udkom singlen "Eazy Sleazy", lavet i samarbejde med Foo Fighters-frontmanden Dave Grohl. 

 

ANNONCE