Tag en shampoo bar fra Elou.dk med på festival

Pakker du normalt shampoo og sæbe i din taske eller kuffert, når du skal på festival? Har du oplevet, at din shampoo er eksploderet i tasken og har ødelagt alt det tøj, du havde taget med?

Så kunne en shampoo bar fra Elou måske være en god løsning for dig, og samtidig være en måde du kan reducere dit affald på festivalen. En shampoo bar fra Elou er den perfekte løsning til festivalen. Shampoo baren er en fast shampoo, der holder 2-3 gange så lang tid som en flydende shampoo og samtidig består af naturlige, veganske ingredienser. Fordi den er fast, risikerer du ikke en shampoo eksplosion i din taske eller kuffert, som ødelægger alle de fede outfits, du havde taget med. En shampoo bar er den perfekte løsning til dig, der vil sikre din kuffert. Med Elous praktiske rejsebeholder kan du nemt have shampoo baren sikkert med dig overalt.

En shampoo bar reducerer plastik

Ikke nok med at en shampoo bar er den perfekte løsning til kufferten, så får du derudover den bonus, at du reducerer mængden af plastik, du forbruger. Flydende shampoo kommer som regel i en plastikbeholder, som når shampooen er brugt op, skal smides ud. Det undgår du helt med en shampoo bar. Den ikke kommer i en plastikbeholder, da den er fast som en håndsæbe. Måske tænker du, at en shampoo bar må være mindre effektiv, end dens flydende fætter, men dette ville være forkert. En shampoo bar er lige så effektiv. Så snart den er gjort fugtig, er den utrolig nem at fordele i håret, og nem at vaske ud. Dit hår vil dermed blive lige så rent, som ved en flydende version.

Elou sælger shampoo og balsam

Det er ikke kun shampoo, der kommer som en fast bar. Du kan også få balsam barer. Denne gnides ind i længder og spidser og virker efter præcis som en flydende balsam. Elou har et stort udvalg af både shampoo barer og balsam barer. Og begge dele er af højeste kvalitet.

Køb din shampoo bar til festivalen hos Elou.dk

Køb din shampoo bar eller balsam bar i dag, og undgå din næste shampoo eksplosion på festivallen. En shampoo bar fra Elou.dk reducerer ikke din mængde af tømmermænd på festivalen, men den kan få dit hår til at se lækkert ud, og den kan sørge for, at det du har i din kuffert ikke bliver ødelagt af flydende shampoo. 

Red din festival med en shampoo bar fra Elou.dk

ANNONCE