x
Peter Smith: Takter & Slag

Peter Smith
Takter & Slag

Peter Smith: Takter & Slag

GAFFA

Album / Gateway Music
Udgivelse D. 29.09.2015
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Sanger og sangskriver Peter Smith stod tilbage i 1990 foran et større gennembrud med albummet Kærlighedens Disciplin, der gjorde sig bemærket ved de dansksprogede popsange. Siden da gik vejen forbi engelsksprogede udgivelser inden sidste udgivelse i 2008 med Pop, der igen var på dansk.

Peter Smith formåede aldrig at komme tilbage på sporet af den begyndende succes, og Takter & Slag bliver ikke et comeback for sangskriveren. Desværre lyder albummet som et ekko fra en svunden poptid. Sangene er præget af banaliteter med et alibi af at være pop fra en moden mand. Men sangene er fortegnede og stive i deres form.

Albummet mangler ganske enkelt sange, der hæver sig over det ordinære og iscenesætter Peter Smith som popsanger. For det høres undervejs, at hans vokal har en fin popklang, men ikke styrken til at synge de forcerede melodier op. Peter Smith er derfor bedst i de nedtonede ballader, som i den blide Det Er Hvad Hun Vil, og han træder også frem i titelsangen. Albummet slutter med den engelsksprogede Shine, og det havde nok været en bedre vej for Peter Smith.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA