x
Joe Louis Walker: Everybody Wants A Piece

Joe Louis Walker
Everybody Wants A Piece

Joe Louis Walker: Everybody Wants A Piece

GAFFA

Album / Provogue
Udgivelse D. 09.10.2015
Anmeldt af
Henrik Friis

Man går altså ikke fejl af Joe Louis Walker i de her år. Også dette nye udspil oser af saft og kraft, når Walker lader sin blues få inspiration fra renlivet riff-rock, soul, lidt funk og ikke mindst en livgivende humor. Den humor høres blandt andet i hans soloer – eksempelvis den herligt plukkende stil i instrumentale Gospel Blues. Og den høres i hele hans indstilling, der er tændt, fordi Walkers mål også er at underholde ved siden af at holde en gammel tradition i hævd.

Selv de numre, som i virkeligheden er mere ordinære kompositioner (f.eks. Buzz On You og Made In The Water), spiller han og hans band efterhånden op, så Hammond-orgel, rytmegruppe og det hele koger sammen med Walker selv med de stærke vokalfraseringer. Og dertil skal så lægges hans guitarspil, der oftest har som mål at bygge op og fortælle historier – ikke bare fyre toner af.

Vi skal være ærlige at sige, at højderne fra forgængeren Hornets Nest måske ikke helt nås, men fire stjerner for blues, rock og rhythm'n'blues af den her kaliber er stadig stensikre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA