x
Workers in Songs: Scrapbook

Workers in Songs
Scrapbook

Workers in Songs: Scrapbook

GAFFA

EP / Damn Right Records
Udgivelse D. 02.10.2015
Anmeldt af
Espen Strunk

I den ikke ubetydelige skare af danske americana-navne har Workers in Songs - Morten Krogh og musikalske makkere – gennem nogle år raget op, og ringere bliver man jo aldrig af at have hentet sit navn i en linje fra Leonard Cohens Chesea Hotel#2

Indtil videre er det blevet til to album og nu denne nye ep med fire sange. I øvrigt blot spydspidsen af et digitalt udgivelsesprojekt under samme titel. Og det er muligt, at de fire forblæste sange om ulykkelig kærlighed her har selvbiografisk karakter. 
 
Men det musikalske univers er stadig udpræget amerikansk, hvor akustiske guitarer, whiskers, lidt slideguitar og bas klæder sangene så smagfuldt på, at man næsten tror Krogh, når han synger, at Mi amor went to Calico, damper ned ad Big Ol' River eller bladrer i sin Scrapbook i ep'ens fjerde og sidste sang.
 
Krogh synger simpelthen, så man tror på ham – og bandets underspillede stilsikkerhed er en fornøjelse. Kort sagt: Et fint mellemspil mellem sidste års solide That Glorius Masterpiece og et (forhåbentlig) kommede album fra ensemblet.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA