x
Son Little: Son Little

Son Little
Son Little

Son Little: Son Little

GAFFA

Album / Anti Records
Udgivelse D. 16.10.2015
Anmeldt af
Rosa Louise Stilgren

Det er den amerikanske sanger Aaron Livingstone, der gemmer sig bag kunstnernavnet Son Little. Han har samarbejdet med RJD2 og medvirkede i 2011 som gæstevokalist på The Roots-albummet Undun. Nu står han på egne ben med sit selvbetitlede debutalbum, der har dybe rødder i soul og blues-musikken, men som er lige dele tilbageskuende som innovativ.

Det messende åbningsnummer I'm Gone præsenterer en dubbet elektronisk forarbejdet vokal på listefødder. Carbon er stavrende og energisk, mens nostalgiske Lay Down er patineret af halvtredsernes soulmusik. Son Little er ikke bange for at smide forskellige farver på lærredet, og resultatet er et interessant bud på moderne r&b.

Son Little undgår at reproducere sine forskellige inspirationskilder, men bringer dem i stedet ind i sit eget lydunivers, som reggaefølingen på Go Blue Blood Red eller de snigende hiphop-beats på Nice Dreams. Han samler trådene fra forskellige stiltræk og får skabt nye udtryk, der er med til at skubbe musikken fremad og undgår dermed at fremstå som et sukkende længsel mod fortiden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA