x
Cristobal And The Sea: Sugar Now

Cristobal And The Sea
Sugar Now

Cristobal And The Sea: Sugar Now

GAFFA

Album / City Slang
Udgivelse D. 02.10.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

London-baserede Cristobal And The Sea, der udgøres af musikere fra henholdsvis Spanien, Portugal, Frankrig (Korsika) og England, albumdebuterer med en nydelig omgang solbeskinnet og sofistikeret pop.

Bandets sammenrend af nationaliteter afspejler sig grundigt i gruppens udtryk, der trækker heftige veksler på bossanova og latin i det hele taget, afropop samt vestlig folk og rock, og Sugar Now er således en herligt varieret størrelse med mod på nye retninger. Cristobal And The Sea vandrer ubesværet fra det jazzede til det psykedeliske og lige frem helt disco-orienterede og er til hver en tid et vidunderligt rytmisk bekendtskab - bandet, der både tæller en mandlig og en kvindelig vokalist, har tilmed fin flair for iørefaldende melodier.

Sommetider kammer legesygen over i en lidt for søgt naivitet, og der er fra tid til anden noget lidt ubehjælpsomt over foretagendet - Cristobal And The Sea er dog fra ende til anden et sympatisk ensemble, og Sugar Now er en luftig, elegant og humørsmittende affære af den absolut eksotiske slags.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA