x
Tori Kelly: Unbreakable Smile

Tori Kelly
Unbreakable Smile

Tori Kelly: Unbreakable Smile

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 16.10.2015
Anmeldt af
Ida Borchersen Hansen

Et debutalbum er altid spændende, et nyt skud på pop-stammen og måske endda en lille risikoløber. Desværre er det ikke tilfældet her. Tori Kelly har valgt at springe over, hvor gærdet er lavest, og hendes præsentation bliver kun tålelig.

Vi har at gøre med pop, der har elementer fra soul og r&b. Hvilket er et godt miks, men den kombination, vi hører på dette album, er bare noget, vi har hørt før, fra for eksempel start-00'erne med sangerinden Jojo.

Dog har Tori Kellys to singleudspil Nobody Love og Should've Been Us vist sig at være nogle af højdepunkterne på dette album. Begge sange har et godt musikalsk grundlag og er catchy at lytte til.

Noget, Tori Kelly burde have udforsket mere, er de akustiske sange med guitar som i albummets åbningsnummer Where I Belong og Funny. Disse to numre er skrøbelige og i et mere kontrolleret toneleje, der ikke er konstant i overdrive, hvilket er dominerende i resten af albummet.

Det er easy listening, og albummet er tager derfor ingen chancer. Det må siges at være ærgerligt, fordi det lyder til, at Tori Kelly har noget at byde ind med til pop-genren. Dette føles bare som en masseproduktion, hvor der ikke er blevet kælet for detaljerne.

 

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA