x
John Newman: Revolve

John Newman
Revolve

John Newman: Revolve

GAFFA

Album / Universal
Udgivelse D. 16.10.2015
Anmeldt af
Rosa Louise Stilgren

John Newman debuterede som gæstevokalist på Rudimental-albummet Home i 2013. Den unge soulsanger med den hæse røst gjorde sig senere bemærket med singlen Love Me Again, og nu er han klar med sit andet album.

Det går ikke ubemærket hen, at alle sangene efter eget udsagn er skåret som en håndfuld singler. Numrene galoperer over stok og sten på højderyggen af storladne blæsersektioner. Der er blevet lagt vægt på fængende hooklines, der alle ville kunne stå alene og udgøre sangbare singler. Problemet opstår i albummets helhed, hvor numrene efterhånden kommer til at virke som højtlydte ekkoer af hinanden.

Newmans dybe vokal kan sagtens bære de store arrangementer og formår derfor at lægge storstilet energi i hvert enkelt nummer. Det virker dog som et tiltrængt afbræk, når balladen I'm Your Man lægger bånd på de dundrende trommer og i stedet lader vokalen udfolde sit fulde potentiale.

Revolve skal nok få rystet de gulnede blade af efterårstræerne med sine hæsblæsende kompositioner, men man kunne godt have ønsket sig lidt mere personlighed og lidt mindre singleformat.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA