x
Car Seat Headrest: Teens of Style

Car Seat Headrest
Teens of Style

Car Seat Headrest: Teens of Style

GAFFA

Album / Matador
Udgivelse D. 16.11.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

11(!) albums har 23-årige Will Toledo spyttet ud via Car Seat Headrests Bandcamp side, så det er tydeligt, at numrene sidder løs på den unge mand, der nu er blevet samlet op af det hæderkronede pladeselskab Matador.

Hans labeldebut er en insisterende omgang 60er-svingende pop- og psychrock, båret af virkelig gode melodier og Toledos skæve tekstunivers, hvor der både jongleres med teenage-banaliteter, kærlighed til Michael Stipe og forfattere som Yeats og Carver. Og det sker på melodiøse og stenede perler som The Drum og den fabelagtige Times To Die, en af 2016 absolut fineste singler, hvis legesyge guitar og bas leder tankerne hen på både The Breeders og Pavement, og det med flerstemmigt kor.

Maud Gone, desværre nok ikke en ode til vores egen fru Varnæs, er en sørgmodig slager bygget på et enkelt stykke fra et rusten 70er-orgel, og det er både smukt og trist, helt uden det bliver cheesy, trods saxofon.

Car Seat Headrest har allerede annonceret, at opfølgeren, Teens of Denial, lander i starten af 2016. Hvis kvaliteten holder, bliver det fedt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA