x
Hermitude: Dark Night, Sweet Light

Hermitude
Dark Night, Sweet Light

Hermitude: Dark Night, Sweet Light

GAFFA

Album / Elefant Tracks
Udgivelse D. 26.11.2015
Anmeldt af
Ras Bolding

Den australske duo Hermitude bevæger sig i et spændingsfelt mellem noget man kunne kalde for poststep, wonky og elektronisk pop, og disse ingredienser er da i høj grad også de væsentligste bestanddele på albummet Dark Night, Sweet Light. Og jeg kan allerede nu afsløre at der i hvert fald i disse ører høres mere sweet light and dark night.

Hermitude arbejder både med instrumentale numre og vokalnumre, hvor der ofte leges med vokalerne, som processeres og bruges bl.a. som rytmiske elementer sammen med trommemaskiner, basgange, etc. Desværre synes jeg at vokalerne ofte har en tendens til lige netop at blive lidt vel meget sweet light; sine steder bliver det ret beset en smule sirupsagtigt, og det er synd, for mange af de ting, der arbejdes med instrumentalt fungerer egentlig fint, såsom åbningsnummeret Hijinx og den helt instrumentale Bermuda Bay.

Produktionen er flot og gennemført, men nok lidt for regelret og velfriseret til min rent personlige smag flere steder. Det kan lugte lidt af M83 her og der, men uden firserreferencerne og måske dermed også uden fornemmelsen for reelt iørefaldende melodier. Der er ikke rigtig noget, der hænger ved her, og med fem remix til sidst, bliver det hele en lidt vel lang omgang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA