x
The Rolling Stones: From the Vault - Live at the Tokyo Dome

The Rolling Stones
From the Vault - Live at the Tokyo Dome

The Rolling Stones: From the Vault - Live at the Tokyo Dome

GAFFA

DVD / Eagle Vision
Udgivelse D. 30.10.2015
Anmeldt af
Espen Strunk

Med deres From the Vault-serie er Stones begyndt at spytte gamle koncertoptagelser ud på markedet med imponerende høj frekvens - de seneste måneder således hele fire af slagsen, herunder genuint guldrandede årgangsoptagelser fra 1969, '71 og '75. 

Nu er turen så kommet til et trods alt mindre uomgængeligt nedslag i den lange karriere: Stones' store stadionturné i kølvandet på Steel Wheels-albummet fra '89. På det tidspunkt var bandet past their prime som pladekunstnere - men promoverer på denne optagelse ikke desto mindre pligtskyldigst seneste opus: Seks sange fra Steel Wheels er inkluderet i sættet her, hvor gruppen iøvrigt er på landevejen for første gang i otte år. 

Og der leveres faktisk, foran de 55.000 japanske fans - også selvom der måske ikke helt er dækning for den decideret jublende entusiasme, der lægges for dagen i udgivelsens ellers informative covernoter. Der er naturligvis også masser af klassikere på programmet - ingen nævnt, igen glemt - og så var dette iøvrigt bassist Bill Wymans sidste turné med gruppen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA