x
Natalie Prass: Side By Side

Natalie Prass
Side By Side

Natalie Prass: Side By Side

GAFFA

Album / Spacebomb
Udgivelse D. 20.11.2015
Anmeldt af
Rosa Louise Stilgren

Natalie Prass kommer julen i forkøbet med en fin, lille udgivelse at lune sig på i vinterkulden. Hendes lyse, glasklare vokal klinger over jazzede coverversioner af Anita Baker, Grimes og Simon & Garfunkel. Det er ikke et stort svulstigt mesterværk, men en samling stemningsfulde sange, der prøver kræfter med fortolkninger af meget forskellige kunstnere og egne kompositioner fra hendes selvbetitlede debutalbum.

De sødladne My Baby Don't Understand og Christy fremstår endnu mere spinkle end på debutalbummet, hvor musikken står på skuldrene af eventyrlige strygerarrangementer. På Side By Side er numrene mere jordnære, og i stedet er det vokalen, der i højere grad får lov at skinne igennem.

Mest interessant er fortolkningen af Grimes' REALiTi, hvis elektroniske forklædninger forkastes til fordel for en jazzet fremtoning, hvor klaver og bas for alvor får lov at trække nummeret ind i Prass' eget univers.

De fem skæringer skal nok lade freden sænke sig over blafrende stearinlys og vintermørke, men byder ikke på de store musikalske kuldegysninger.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA