x
Pure Bathing Culture: Pray For Rain

Pure Bathing Culture
Pray For Rain

Pure Bathing Culture: Pray For Rain

GAFFA

Album / Tambourhinoceros
Udgivelse D. 13.11.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Taget i betragtning at Pure Bathing Culture i studiet helt bevidst søgte at skabe et nedbarberet og autentisk lydbillede ved blandt andet at droppe massive mængder ellers fristende lag og effekter, er Pray For Rain et overraskende renskuret og strømlinet værk.

Den amerikanske duo, der udgøres af Daniel Hindman og Sarah Versprille, som begge har en fortid i folkbandet Vetiver, slog under arbejdet med dette deres andet album pjalterne sammen med super-produceren John Congleton, der skulle hjælpe bandet med ikke at falde i en alt for gængs drømmepop-gryde – et projekt, trekløveret har haft svært ved at realisere.

I hvert fald er der ikke meget innovativ og overrumplende indiepop over løjerne, der besynderligt nok emmer af minutiøst perfektionerede produktioner af den meget klare og distinkte slags. Versprilles stemme besidder imidlertid en mild og betagende skønhed, og der ér stærke numre at hente i den let syrede Palest Pearl, den 70'er-poppede Darling, Save Us og ikke mindst den guitar-ringlede She Shakes, der er et oplagt højdepunkt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA