x
Sigma: Life (Deluxe Edition)

Sigma
Life (Deluxe Edition)

Sigma: Life (Deluxe Edition)

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 04.12.2015
Anmeldt af
Jens Dræby

Må give den festlystne duo, at de har mestret en fængende intro i en sådan grad, at man lytter til et helt album og tænker at hver ny sang vil være bare lidt anerledes og spændende. På Sigmas debutalbum udebliver overraskelserne desværre blot til fordel for træt og kichéfyldt drum 'n' bass.

Med et a-hold af store britiske sangstemmer som Paloma Faith, Labrinth og Maverick Sabre kommer Life desværre for sent til festen, der placerede genren med de hastige trommeslag kækt ved siden af radioens dubstep og house. Folk som John Newman, Alex Clare og Rudimental har i noget tid kørt lyden af opløftende strygere, klavere og stadionstemmer så meget i ring at pop-dnb for alvor savner fremskridt. Med Sigma er det i stedet to skridt tilbage.

Albummet hænger ikke alvorlig meget sammen og lyder mest af alt som et opsamlingsalbum, der kunne være udgivet i 2013. Heldigvis er der enkelte påmindelser om drum 'n' bassens råderum og styrke på den Chase & Status-klingende "Beyond The Wall" eller wobble-tung electro som "Feel It" og "Lighters".

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA