x
Wild Nothing: Life Of Pause

Wild Nothing
Life Of Pause

Wild Nothing: Life Of Pause

GAFFA

Album / Bella Union
Udgivelse D. 19.02.2016
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

For manden bag Wild Nothing, amerikanske Jack Tatum, er det altafgørende, at han føler, at han rykker sig, hver gang han giver sig i kast med et nyt projekt. Og mens han siden debuten i 2010 har været tro mod sit indie/drømmepop-udgangspunkt, så har han sandt for dyden udforsket vidt forskellige rum under denne brede paraply.

På Tatums tredje album har bestræbelsen været at finde frem til en mere naturlig og organisk lyd, og selv om Life of Pause er smurt ind i masser af vanlige synths, så ér det lykkedes manden at kreere noget anderledes udsøgt og renfærdigt end dét, vi er vant til fra denne kant. Der er også noget mere oprigtigt og nærværende over løjerne i denne ombæring, hvor arrangementerne fremstår ekstra sofistikerede.

Samtidig er Life Of Pause Tatums hidtil svageste album, hvilket simpelthen skal ses i lyset af, at sangskrivningen og melodierne er mindre interessant(e) end tidligere – med undtagelse af den sommerligt dvaske Japanese Alice, det uimodståeligt poppede titelnummer og den let symfoniske og basdunkende TV Queen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA