x
Prince: Hit N Run: Phase Two

Prince
Hit N Run: Phase Two

Prince: Hit N Run: Phase Two

GAFFA

Album / Tidal
Udgivelse D. 13.12.2015
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Uden varsel dukkede Princes opfølger til hans sidste, fremragende, Hit N Run-udspil pludselig op på Tidal. En glædelig overraskelse for os, der nød mandens sidste udspil i fulde drag. Men forventede man flere rockudladninger og elektroniske eksperimenter i stil med forgængeren, bliver man skuffet. Det er der imidlertid ingen grund til at blive alligevel, for den håndspillede soul-funk, prinsen serverer her på fase to, er simpelthen en så varm, imødekommende og organisk affære, at man skal have en mere end almindelig størrelse nej-hat på for ikke at lade sig rive med.

Lige fra den politiske åbner Baltimore leveres der herligheder på stribe. Med både en stærk musikhistorisk bevidsthed og tråde trukket til sit eget bagkatalog (tjek eksempelvis den frække Kiss-reference i STARE). Flere af sangene har tidligere været udsendt som singler eller kunnet findes på Spotify, iTunes og Princes egen hjemmeside. Det bliver de dog på ingen måde ringere af, og enhver Prince-fan burde være tilfreds her (eller hvad, GAFFA-læser LOVESEXXY?).

Tilsammen dokumenterer de to Hit N Run-udspil diversiteten i Princes musikalske virke og mandens enestående evner. Vigtigere er det dog, at de består af fremragende sange. Prince er virkelig inde i en god stime, og det er lige før, de to album her i sig selv er investeringen i et Tidal-abonnement værd.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA