x
Bisse: Happy Meal

Bisse
Happy Meal

Bisse: Happy Meal

GAFFA

Album / Eget selskab
Udgivelse D. 01.03.2016
Anmeldt af
Espen Strunk

Med en sangskriverpen kendt fra det særegne ensemble Spillemændene og hidtil to soloalbum i bagagen under navnet Bisse er Thorbjørn Radisch nu klar med tredje album. Teksterne er dansksprogede, begavede og præsenteres på en massiv, gennemproduceret mur af dunkel (rock)lyd. 
 
Tredje del af sin "blodtrilogi" kalder Radisch selv albummet, hvor han placerer sig beruset balancerende på skuldrene af både Gnags, Kliché og TV-2 - mens ethvert anslag til folkelighed gennemhulles i (indimellem politiske) tekster som Omvejen ind i Oltidssystemet, Camp Bastion eller Srebrenica-Koldby Kås med linjen "dem der vil have fred / kommer aldrig ind i kampen."  
 
Det er en både speciel og god, dansksproget rockplade anno 2016, som serveres for os her – hvor eneste anke måske er tendensen til, at vokalen (og dermed teksterne) drukner i lydbilledet. Og så alligevel: "Jeg kan ikke mere / jeg kan ikke mere", messes der i Lidt mere og jeg brækker mig – et udsagn, man dog tvivler på efter endt gennemlytning af denne tiltalende treer. 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA