x
Apperaat: The Wooden Toy Truck

Apperaat
The Wooden Toy Truck

Apperaat: The Wooden Toy Truck

GAFFA

Album / Turner Music International
Udgivelse D. 24.01.2016
Anmeldt af
Ras Bolding

Apperaat er en forholdsvis ny dansk duo bestående af Tam Vibberstoft og Niels Gade, og Wooden Toy Truck er gruppens andet albumudspil, om end duoen også har været involveret i andre projekter i forbindelse med film, udstillinger, den slags. 

Musikalsk byder albummet på electropop, her og der med enkelte afstikkere i retning af det let ambiente og en smule spoken word, men måske først og fremmest med inspiration fra den electroclash-scene, der stod stærkt ikke mindst i undergrunden for ti-femten års tid siden. Således sender de vellykkede electropopnumre Crater, Unturned Stones og Wir bauen für sie, med bevidste Kraftwerk-referencer, bestemt tankerne i retning af sådan noget som Client og Ladytron. Og nåja, mens vi er ved referencerne, så må basgangen på Secret Service være et bevidst nik til New Orders Blue Monday; det nærmer sig regulært mashup.

Som det måske antydes, så er The Wooden Toy Truck et album, som bestemt flager med sine referencer, og således er albummet måske først og fremmest af interesse for de, der i forvejen har smag for electropop og electroclash. Men har man det, så kan man også godt være med her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA