x
George Fest: A night to remember the music of George Harrison, dvd/2cd

George Fest
A night to remember the music of George Harrison, dvd/2cd

George Fest: A night to remember the music of George Harrison, dvd/2cd

GAFFA

2 x CD / Vagrant Records / Hot Records
Udgivelse D. 26.02.2016
Anmeldt af
Henrik Friis

At spille faderens musik i en intim ramme og med musikere fra Dhani Harrisons egen generation var hovedambitionen, da George Harrisons søn for godt et år siden inviterede til George Fest i L.A.

Nu ude på dvd/cd har slår det en, hvor stærkt sangmaterialet var på Harrisons første udspil efter The Beatles, stjernestunden All Things Must Pass, det er fortjent hovedkilden ved denne koncert, som derudover mest berører den sene Beatles-tid.

Hovedsageligt er det flotte, venlige og meget tro versioner med god, tæt backing vi får serveret af Norah Jones, Ben Harper, Brandon Flowers og Dhani selv – ned til mindste solo-tone. Men James Addictions Parry Farrell virker nærmest på en anden planet, og de gamle stranddrenge Brian Wislonn og Al Jardine er tæt på ligegyldige. Heldigvis formår Black Rebel Motorcycle Club at omfortolke og skabe lidt spænding (Art Of Dying) fint fulgt op af Ann Wilsons mørke Beware of Darkness. Og så er "Weird Al" Yankovic og Flaming Lips selvfølgelig kapitler for sig: En blandet landhandel – uanset intentionen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA