Medina: We Survive

Medina
We Survive

Medina: We Survive

GAFFA

CD / Universal Music
Udgivelse D. 26.02.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

13 engelsksprogede sange fra Medina er både for meget og for ligegyldigt. Til gengæld er album-coveret dragende makabert, og Danmarks trætte pop-dronning kan markedsføres til Tyskland og dem, der nu får lyst til at remixe.

Det havde været tilforladeligt på et niveau af popmusik med det engelske, hvis ikke vi fik serveret nogle rædsomme engelske udgaver af Jalousi, Giv Slip og Når Intet Er Godt Nok. Albummet begynder ellers fint nok med Runnin Out Of Love og titelnummeret, der smider Medina ud i noget Katy Perry, når hun er allermest EDM. Men efter de førnævnte danske tåbeligheder fortsætter albummet i tomgang og giver kun enkelte støn fra sig med Mountains-efterligningen For U og et kedeligt forsøg på at lyde som Jack Ü og Bieber med By Your Side.

Sangen Liquid Courage sidder som hjørnestenen i et album, der gør sit bedste for at være ung og relevant med de unge og relevante. Lyden er umiskendelig rettet mod klubben, og det handler om lidt mere eller i virkeligheden lidt mindre end forelskelse og ulykkelig kærlighed. Førnævnte sang handler for eksempel om kun at være rigtigt sig selv, når man har drukket sig mod til. Det her er altså ikke rigtig et album, det er mest bare variationer af de samme tre-fire sange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA