x
Camille Jones: Camille

Camille Jones
Camille

Camille Jones: Camille

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 05.02.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Det er virkelig sjældent, at popstjerner får en fantastisk start på sin karriere ved at bryde igennem internationalt som sensuel stemme på et vaskeægte klubhit, sådan som Camillie Jones gjorde det på Fedde Le Grands udgave af The Creeps. Med et trofast output har Jones dog formået at holde sig ovenvande på en omskiftelig scene af succesfulde og fejlende popmusikere, og nu bliver der gjort status med det personlige, femte album Camille.

Det er næsten altid vellykket, når danske musikere går fra at synge brede engelske sange til de mere kantede danske ting. Selvom Jones' korte eventyr i det danske ikke endte i et album, er denne nye erstatning et rigitg fint plaster på såret. Med Camille omformes musikken fra noget, man ville høre på en juicebar til noget, man kan svinge kaffekop og croissant til. Kill J-samarbejdspartner Nector leverer den nye voksne lyd, der spiller godt med Jones' stemme og på finurlig vis danner overgang mellem den neo-soulede debut Camillie Jones og den senere klubvenlige lyd.

Albummet hænger dog ikke vildt godt sammen og lyder meget som en satsning på mange forskellige heste, for at se hvad der kommer længst hos lytterne. Ca. halvejs inde i albummet kommer der tre små genistreger med WaitingPlaying with Fire og i særdeleshed About Us, der ganske eminent kombinerer en legende kunstig melodi med nærværende blæser og bas.      


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA