x
Lion Babe: Begin

Lion Babe
Begin

Lion Babe: Begin

GAFFA

Album / Polydor
Udgivelse D. 05.02.2016
Anmeldt af
Rosa Louise Stilgren

Lion Babe er konstellationen af multi-instrumentalisten Lucas Goodman og sangerinden Jillian Hervey. De har lagt stemme til Disclosure-nummeret Hourglass, mens Pharrell Williams og Childish Gambino har haft fingrene i Begin. Det er derfor stærke krafter, der bærer debutalbummet fra en duo, der skal forsøge at leve op til den svirrende hype, der allerede omsværmer dem. 

Der er ingen smalle steder, når duoen energisk svinger med taktstokken over deres smægtende neo-soul. Der bliver dog også hældt både disco og pop i smeltediglen på Where Do We Go, der med sit pulserende beat og lystige synthstrygere rammer hitkonstruktionen på kornet. Og netop hittet jagter duoen med hud og hår. Et prisværdigt bytte, men det betyder samtidig at nogle skud uundgåeligt rammer ved siden af, når duoen gør brug af billige kneb som gentagelsens kunst og en vokal, der til tider lyder som en tro kopi af Eurykah Badu. 

Selvom Lion Babe træder i hælene på tidens mainstream-dansemusik, er de et friskt pust over dansegulvets brædder og som titlen bevidner er det kun begyndelsen mod en fremtid, hvor det forhåbentlig lykkes duoen at finde ind til kernen af deres egen lyd. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA