x
Panamah: Lidt Endnu

Panamah
Lidt Endnu

Panamah: Lidt Endnu

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 04.03.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Gudskelov har den københavnske trio valgt at udgive en lille fin ep i stedet for at lave en håndfuld singler til en genudgivelse af det seneste album eller til en selvsmagende opsamling. Gruppen har godt nok hits i rigelige mængder, og med Lidt Endnu er der ingen tegn på, at hitmaskinen løber tør foreløbig. 

De fem sange på ep'en lyder alle mere eller mindre som 2013's En Varm Nats Kølige Luft. Selv ep'ens største bedrift Europas Største Provinsby kommer fra samme fortælling i øjenhøjde som DJ Blues og hænger mindst lige så godt fast i øregangene. Det er tydeligt, at der er flair for godt håndværk hos Panamah, men der skal mere til for at fastholde poplystne danskere. Lyduniverset er stadig af feststemt overfladisk melankoli, men det er også en lyd, gruppen mestrede allerede tilbage i 2013.

Tag Hvad Du Kan Få er et simpelt guitarriff i højsædet, og sangen bliver frisk ved at lade sig reducere til den sangskrivning, som Panamah har så godt styr på. Det burde ikke længere være nødvendigt at bevare den samme detaljerige og karamelliserede lyd. En sang som Lidt Endnu er god popmusik, men kunne have været fantastisk, hvis der var sat en større lid til Amalie Stenders evne til at bære en sang med sin enestående stemme.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA