LEW: Black Feathers

LEW
Black Feathers

LEW: Black Feathers

GAFFA

CD / Danish Music & Entertainment
Udgivelse D. 22.04.2016
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Idolplakaterne er til at se for sig. Altså dem på Sara Lewis Sørensen aka. LEW's værelse. Plakater af PJ Harvey, måske en enkelt af The Cabin Project og sikkert også af Sharon Van Etten.

Med andre ord: Det er ikke svært at høre, hvor denne albumdebutant fra Roskilde har fået sin inspiration fra, men vigtigere: Hun leverer en spændende vare på sit glimrende debutalbum.

Det er et tilrøget dunkelt og dystert univers – ikke mindst ved teksterne, der inciterende kredser om (for)tab(else) og fortvivlelse, men også livsforandringer og nøgne iagttagelser – og konstant får man følelsen af hengiven og følelsesladet indlevelse ved hendes smukke stemme.

Albummets førstesingle Lights On – der kuriøst nok blev proppet ind, efter albummet var færdigt – er også det bedste nummer. Men tjek også Cave, Choose og Black Feathers. Det, man omvendt savner, er, at hun – lidt som en PJ Harvey – går planken helt derud – eller måske rettere derind – hvor hun ligner idolerne på plakaterne mindre. Så der også kommer unikke LEW-plakater op på væggene derude.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA