x
Postiljonen: Reverie

Postiljonen
Reverie

Postiljonen: Reverie

GAFFA

Album / Hybris
Udgivelse D. 19.02.2016
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Om ikke andet må man give den norsk/svenske trio Postiljonen, at de saftsuseme er konsekvente – på dette deres andet album fastholder de den gennemført strømlinede lyd fra Skyer (2013), og det er fortsat de glatte og kølige produktioner, der er i højsædet. Elektronisk dømmepop med markante referencer til stribevis af letfordøjelige 80'er-klassikere er på menuen.

Der er skruet op for saxofonen og guitar-soloerne, som begge fylder uforholdsmæssigt meget, men ellers er der tale om mere af det samme – som det er blevet antydet, sætter trioen lyd til dagdrømme og er samtidig stadig dyrkere af nostalgi og hjertesorg, mens sangerinden Mia Brox med sin himmelstræbende vokal igen er helt essentiel for projektets ve og vel og faktisk den, der redder løjerne op på et hæderligt niveau.

Helt oplagt er der noget umiddelbart smukt og svævende over foretagendet, men det er også tynget af klichéer, en luftig distance og en generel mangel på for alvor stærke numre, der sætter sig. Der er muligheder for Postiljonen, men de har ikke knækket den endnu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA