x
Lucius: Good Grief

Lucius
Good Grief

Lucius: Good Grief

GAFFA

Album / Play It Again Sam
Udgivelse D. 11.03.2016
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Sommetider rækker materialet ikke helt i længden, og det er tilfældet med Lucius' andet album, Good Grief, der indledningsvist tager sig temmelig stærkt ud, men som undervejs både taber lidt af pusten og påbegynder en udtryksmæssig famlen.

Den amerikanske gruppe, der anføres af de enormt karismatiske og yderst velsyngende Jess Wolfe og Holly Laessig, bevæger sig denne gang i en mere poppet og synthbaseret retning - indpakningen er både svulstig og storladen, men skåret ind til benet er det interessante hér den konstante ping-pong mellem den kalkulerede elektronik og frontkvindernes meget levende stemmer.

Det er pænt og velproduceret, men der er mindre på spil i dette andet hug, og når først albummets tidlige højdepunkter er spillet, så bliver det hurtigt en ret rodet og usammenhængende affære, der ikke mindst også er relativt forglemmelig. Den tyste og udkrængende My Heart Got Caught On Your Sleeve er både gribende og medrivende, og der er andre fine popnumre iblandt, men det ændrer ikke på, at Good Grief ér en lidt fersk omgang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA