x

Cartographs
Our Summers

Cartographs: Our Summers

GAFFA

Demo-cd / https://spinnup.com/en/cartographs/
Udgivelse D. 03.04.2016
Anmeldt af
Hansen

Der er noget meget appellerende over velproduceret hardcore. Når trommerne får det ekstra punch, guitarerne skærer og vokalernes harmonier rent faktisk kan høres. Dette er absolut i den mere melodiske ende af genren, men til gengæld kan de spille det. De to vokaler supplerer hinanden godt, og der er en god balance imellem skrig, råb og egentlig sang, og de ligger fint oven på guitarerne uden at stjæle al fokus.

Det er ikke en genre med stor variation, men sangene er godt skrevet, og der er brugt tid i mixet til fede detaljer. Og det er nødvendigt, hvis fornemmelsen af en pubertetsknytter i fjæset ikke skal virke barnlig, men derimod livsbekræftende. Der bliver spillet til, og selv ikke al larmen og de uvenlige vokaler kan skjule den smittende glæde.

Bandet har en del numre ude, og der er et højt niveau hen over det hele, men der er alligevel et spring op til den nye. Der på trods af, at den fremstår lidt mere genretro og designet, til gengæld også virker bedre. Enhver sur teenagefest bør unde sig en tur med det her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA