x
BØRNS: Dopamine

BØRNS
Dopamine

BØRNS: Dopamine

GAFFA

Album /
Udgivelse D. 21.03.2016
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Glem alt om Drenge – Garrett Borns har som nyeste udenlandske musiker adopteret vores sprog og udgivet et catchy synthpoppet debutalbum under navnet, der sikkert er uudtaleligt hjemme i Michigan.

Borns har en lys og sprælsk vokal og en fantastisk tæft for at ramme de bedste dele fra 80'er-mastodonter som Pet Shop Boys og Erasure. Et nummer som Electric Love er pompøst og camp, men holder sig lige på vippen til at kamme over. Der er kælet for detaljerne og en uforfærdet tilgang til elektronisk popmusik.

Også de næsten John Carpenter'ske keys på Past Lives er gode og ligger perfekt under et af de omkvæd, der bare sidder lige i skabet. Det er i den grad danse- og radiovenligt, og når det så krydres med et triphop-light beat på Overnight Sensation, holder det stadig. Faktisk er det eneste tidspunkt, hvor det går lidt over gevind i overpop, i titelnummeret.

Den lidt mere gloomy American Money viser samtidig en spændvidde hos den 24-årige solokunstner, og nummeret matcher snildt, hvad en sjælefrænde som Brandon Flowers har kunnet mønstre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA