x
Teddy Thompson & Kelly Jones: Little Windows

Teddy Thompson & Kelly Jones
Little Windows

Teddy Thompson & Kelly Jones: Little Windows

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 01.04.2016
Anmeldt af
Espen Strunk

Ret beset er det vel de færreste i min generation, der som undertegnede bærer rundt på et blødt punkt for de over 40 år gamle, glimrende duetter mellem Emmylou Harris og countryrockens unge martyr, Gram Parsons.
 
Teddy Thompson og Kelly Jones gør tilsyneladende, at dømme efter dette fælles-album, hvor stilsikkert leveret 60'er-country belægges med linjer som "life is filled with little windows that open now and then / so I guess we're left to wonder / what we might have been." 
 
Duoens mandlige halvdel er søn af det britiske folkrock-koryfæ Richard Thompson, og selvom det måske vil være en overdrivelse at sige, at junior her træder ud af fars store skygge – ja, så er Little Windows ikke desto mindre en ret så overbevisende omgang.
 
Det er klassisk (country-)duetkunst i traditionen fra ikke bare Parsons og Harris, men også George Jones & Tammy Wynette og andre af genrens store vokalpar. Bevares, sangskrivningen er måske ikke på Parsonsk niveau – men det er ikke desto mindre vanskeligt ikke at holde af denne troværdigt og charmerende leverede anakronisme. 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA