x
Anna David: Af Lys og Mørke

Anna David
Af Lys og Mørke

Anna David: Af Lys og Mørke

GAFFA

Album / GL Music
Udgivelse D. 22.04.2016
Anmeldt af
Ida Borchersen Hansen

Anna David er tilbage med den seks-numrede ep, Af Lys Og Mørke, hvor de dansksprogede tekster fanger én som lytter. Det er uden tvivl en rigtig god omgang fløde-pop, hvor der bliver lagt vægt på et "jeg", som kan klare både gode og dårlige stunder.

Dermed ikke sagt, at ep'en ikke er et lyt værd. Anna David er vendt tilbage med en god energi i sine numre og catchy sangtekster. Der er en god kombination af instrumentering, hvor de traditionelle instrumenter som klaver og strygere får plads blandt de elektroniske.

Hvert nummer er godt opbygget og får den store udløsning i omkvædet. Lidt ens? Måske, men det virker. Dog skal man ikke som lytter regne med "mind blowing" tekster.  De er dog gode til at få én op i tempo og synge med.

Anna David har ikke vokalt udviklet sig. Men det er dejligt at høre, at hun er kommet tilbage til det danske sprog, det klæder hende. Det er bestemt ikke en dårlig ep. Det er "bare" musik, som skal give sin lytter fornyet energi – hvilket er rart i denne tid, hvor det danske vejr ikke kan bestemme sig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA