x
Arbor Labor Union: I Hear You

Arbor Labor Union
I Hear You

Gyngende lysebrun lyd fra det sydøstlige USA

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 13.05.2016
Anmeldt af
Morten Gottschalck

Ud af Georgia kommer dette spritnye rockband, som serverer halvdoven og dronet rock'n'roll. I Hear You er light på både opfindsomhed og akkorder, men er til gengæld naturlig og charmerende som et garageband, der har siddet hele vinteren, tunet på detaljerne og samlet 400 likes til projektet.
 
Stilen er på en gang tilbagelænet og klimtende som Real Estate, buldrende og sprød som Hum, og fandenivoldsk og uskolet som Slint. ABL har haft held med produktionen, som især fremhæver guitar, vokal og trommer, der alle yder gode bidrag. Vokalen er som hos en ung sanger, som ikke helt har fundet sin stil, hvilket nogle steder fungerer og andre ikke.
 
Mellem en række absolut melodiske numre får vi halvlange instrumentale passager, hvor man godt kunne mistænke sangeren for simpelthen ikke at have en tekst parat. Dette sker allerede på andet nummer, Hello Transmission. Skivens anden halvdel er rimeligvis den bedste, med Belief'd og Silent Oath som særligt fremtrædende, men også Radiant Mountain Road og Volume Peaks vækker den nikkende nakke. For det friske og modige take på dronerock og sangenes kvalitet sniger vi os lige netop op på fire stjerner.
 
Tilbagelænede guitarfans vil nyde Arbor Labor Unions sprøde frasering, mens fans af mere tilgængelig rock vil savne hitpotentiale og singalong. Næste album fra dette band kunne blive rigtig, rigtig spændende. 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA