x
Travis: Everything at Once

Travis
Everything at Once

Everything changes but Travis

GAFFA

Album / Red Telephone Box
Udgivelse D. 29.04.2016
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Få ting er så sikre som klangen af Dougie, Neil, Andy og Fran. De fire skotter fra Travis har nu gennem snart 20 år leveret velklingende og let indiepoprock, og dette ottende album er ingen undtagelse.

Magnificent Times er en honky-tonk svinger, hvor åndsfælden Tim Rice-Oxley fra Keane har hjulpet til, og det er så ganske catchy og ufarligt. Sjovt nok lyder åbningsskæringen What Will Come langt mere som Keane.

Flere steder er stemningen lidt mere trykket og dramatisk. Radio Song starter dæmpet, men springer med et guitarriff ud i et energisk omkvæd, der er 90'erne værdigt. De diskrete strygere på Animals er også ekko fra en fjerne-indietid. Miles High har også fine takter, om end lidt kluntede rim. Idlewild er ultraklassisk Travis, helt tilbage til The Man Who, men får en ekstra dimension på vokalen af Josephine Oniyama, der har en dybere og mere markant stemme end Fran Healy.

Der er ingen nye boller på suppen, eller vilde og radiovenlige hits for den sags skyld. Sympatiske sange af verdens rareste skotter. That’s it.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA