x
Ariana Grande: Dangerous Woman

Ariana Grande
Dangerous Woman

Er det pop, man søger, er man kommet til den rette smed

GAFFA

Album / Republic Records
Udgivelse D. 20.05.2016
Anmeldt af
Sara Elisabeth Nedergaard

Om man er til hele lillepige-stilen med kaninører og knæstrømper, er sådan set ragende ligegyldigt. Nu er det stemmen og musikken, det handler om. Og synge, det kan Ariana Grande, med en Mariah Carey-lignende rækkevidde i vokalen.

Førstesinglen til Grandes tredje studiealbum er titelnummeret Dangerous Woman, der følger op på stilen fra Fifty Shades of Grey-nummeret Love Me Harder feat. The Weeknd, med forførende (og lidt for ufarlig) sengekantsstemning. Det er overproduceret pop, præcis som den slags skal lyde. Det er fløde for øregangen uden andet end overflade og smoothness.

Den formodede andensingle, Into You, kører lidt i samme rille. "So baby, come light me up/and maybe I’ll let you on it" er ikke en lyrisk åbenbaring. Men det var "hit me baby, one more time" sgu heller ikke. Ariana Grande er en velfungerende 2016-opdatering af popdivaer som Britney og Christina – og er det pop, man søger, er man kommet til den rette smed. 

Efter My Everything-pladen, der indeholdt giga-hits som Problem og Bang Bang, var forventningerne skruet godt op. Og albummet kunne have haft godt af en hitbasker som singlen Focus, der af uransaglige årsager blev udgivet alene frem for som en del af Dangerous Woman-pladen. Men helt i orden popplade, der nok skal ende med at kaste nogle hits af sig efter nok rotationer i radioen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA