x
Snoop Dogg: Coolaid

Snoop Dogg
Coolaid

Sluk roligt tørsten med Onkel Snoops læskende rapcocktail

GAFFA

Album / Doggystyle Records
Udgivelse D. 01.07.2016
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

På coveret er Snoop tilbage i den tegnede skikkelse, vi kender fra mesterlige udspil som Doggystyle og Tha Last Meal, skægget er trimmet, reggaen og funken er sat på pause, og i stedet står den på god gammeldags G-funk, som back in the day, og selvom han ikke rammer niveauet fra førnævnte udspil, er det altså en Snoop i tilbagelænet topform, vi får på Coolaid.

”I can die right now – still a legend!”, lyder det cocky i det storskrydende åbningsnummer Legend, og selvom manden har en mildest talt broget karriere bag sig, kan man kun give ham ret, og på sit 14. (!) studiealbum er han tilbage med mere af det, der kickstartede karrieren i første omgang og skaffede den vitale veteran legendestatus.

Snoop kommer vidt omkring med det flow, det nu engang kun er ham, der kan levere. Vi får kush-hyldester, fredsprædikener, lommefilosofi og masser af referencer til tidligere tider i karrieren. Der er godt med glimt i øjet på albummet, hvor Snoop endnu en gang gør lige hvad det passer ham – og han gør det heldigvis med stil.

Produktioner af prominente navne som Swizz Beatz, Just Blaze og Timbaland sidder lige i skabet, men i særdeleshed My Carz, der har salig J Dilla som afsender, stikker ud på produktionssiden, og hilsnen til det gamle Gary Numan-hit Cars er også et højdepunkt, hvad Snoops egen levering angår.

Snoop rider i disse år på en bølgetop, hvad kvaliteten af hans udgivelser angår, og Coolaid er ingen undtagelse. Den følger fint med både Reincarnateds reggae-udskejsler og Bushs popfunkede hitperler på en snor, så læn dig bare tilbage og nyd et glas eller to af Onkel Snoops gangsta-cocktail.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA