x

Seratones
Get Gone

Regulær råstyrke fra Shreveport, Louisiana

GAFFA

Album / Fat Possum
Udgivelse D. 06.05.2016
Anmeldt af
Espen Strunk

Jeg har ofte har påpeget – for hvem, der måtte gide lytte, og i bevidsthed om ikke at have opfundet den dybe tallerken – at rockmusikkens unikke kvalitet ligger i dens evne til at tale til både hovedet og kropsdele a little south of sanity.

Well, indimellem er det sidste altså tilstrækkeligt – og her er der valuta for pengene på debuten fra Louisiana-kvartetten Seratones. Den musikalske levering er vital, mens AJ Haynes' rockvokal står som det ubestridte midtpunkt: Damen synger, ganske enkelt, forbandet fedt.

Vokaltræningen foregik som kirkesanger, men der er nu ikke meget søndagsskole over sange som Kingdom Come, Chandelier og Choking on Your Spit. Med få undtagelser er både energi og tempo i top, og man efterlades med indtrykket af et band, som formentlig også må være en forrygende oplevelse live.

Angiveligt skiftede gruppen i sin tid navn fra Ceratones til det nuværende, fordi sidstnævnte bringer mindelser om signalstoffet Serotonin. Den association giver god mening hos et band og et album, som både er særdeles kropsligt – og som det er svært ikke at komme op i gear af at lytte til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA