x
Roosevelt: Roosevelt

Roosevelt
Roosevelt

Blanke synthflader

GAFFA

Album / City Slang
Udgivelse D. 19.08.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Der er næsten ikke nogen god grund til at lytte Roosevelts selvbetitlede debutalbum igennem fra Intro til Close. Hvis man absolut ikke kan få nok af langtrukken 80'er-fiksering med bløde dæmpede repetitive rytmer, fjerne anonyme vokaler og semi-gode synthmelodier, er Roosevelt et godt album til lidt nostalgisk baggrundsstøj.

Det er svært at finde en håndfuld sange med kanterne så voldsomt slebet ned fra rimeligt potentiale i disko, funk, house og alle de andre varme dansegenrer. Night Moves vil så gerne stå frem som både dans og pop, men ender med at blive en søvndyssende karruseltur, og heller ikke den organiske trommelyd kan redde Heart fra at lyde som flaccid synthrock fra et glemt filmsoundtrack. Med koncepter som Kraak & Smaak eller Chromeo er det bare umuligt ikke at se Roosevelt som en fesen imitation.

Fever hænger det til gengæld sammen, fordi jetonerne er lagt på en popsang, der kombinerer en engageret vokal med et træfsikkert synth-hook. Hold On nærmer sig også noget lytteværdigt, men drukner i kompromiser, der over hele albummet giver indtrykket af en håndfuld sange, der kunne være blevet til meget mere med lidt beslutsomhed.        


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA