x
AlunaGeorge: I Remember

AlunaGeorge
I Remember

Nye skud på r&b-pop-stammen

GAFFA

Album / Interscope
Udgivelse D. 16.09.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Den britiske duo tog lidt fusen på os alle sammen da de kom Your Drums, Your Love og Attracting Flies for tre år siden. Aluna Francis' uspolerede og forførende klang kombineret med George Reids drilske men dunkle ramte noget klokkeklart i popland. Efter et eventyr med gæstevers hos prominent dansemusik er AlunaGeorge nu tilbage med lidt til dansefødderne og lidt til nostalgi-kirtlen.

I Remember er for det meste en sikker toer, der opfølger debuten ved at skrue lidt op for en poleret Lean On-lyd uden de helt store armbevægelser. Det samme bløde edm-greb bliver brugt på Hold Your Head High, Jealous og I'm In Control, der også bliver besøgt af Popcaan. De kunne næppe bejle mere til Major Lazer end de gør på denne plade. Trods det uopfindsomme, så er niveauet højt.

AlunaGeorge vinder ikke mærkeligt, når der skrues ned for skæve virkemidler og Francis' vokal står klarest. Det gælder for titelnummerets Flume-ballade og for det udstikkende højdepunkt Not Above Love, som er mere end bare en hyldest til den Azvanour-blæser-sample som Dr. Dre og Blu Cantrell har nydt rigtig godt af. Pladen slutter ekseptionelt bl.a. med den stille Mediator efter en håndfuld sikre men effektive popsange.   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA