x
Szhirley: Timeglas

Szhirley
Timeglas

Szhirley om Szhirley

GAFFA

Album / Oompa Records
Udgivelse D. 23.09.2016
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det er ikke fordi, at r&b-sangerinden har travlt med albumudgivelser. Timeglas er hendes tredje album, og hele otte år er der gået siden forgængeren. Men Szhirley har hele tiden været her som skuespiller og sangerinde i forskellige sammenhænge eller bare som kendis.

Nu har hun rundet de 40 år og bruger anledningen til at samle op. Deraf titlen Timeglas. Og det kan ikke komme som nogen overraskelse, at Szhirley ikke er bange for at sætte sig selv i spil i en række sange, der handler om sangerinden selv og hendes liv. Det kommer der noget klichéprægede sangtekster ud af, hvor hjerte gerne rimer på smerte. Men ingen er i tvivl om, at det Szhirley, og hun har derfor troværdigheden med sig.

Musikalsk er vi i den let konforme r&b, og sangene har svært ved helt at lette. Det lykkes nogenlunde i den omkvædslette Ni, men ellers har Szhirley mere at komme med i en række helt dæmpede og akustiske sange, hvor hun tager en selvreflekterende tur på Christiania i Morgenstund. Harmonisk lyder det også i selskab med Chris Minh Doky på Som En Drøm.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA