x
Sarathy Korwar: Day To Day

Sarathy Korwar
Day To Day

Jazz, electronica, postrock, Afrika og Indien

GAFFA

Album / Ninja Tune
Udgivelse D. 07.05.2016
Anmeldt af
Ras Bolding

Sarathy Korwar er noget i retning af en amerikansk-indisk-engelsk percussionist-med-mere, og Day To Day er hans debutalbum, baseret på bl.a. optagelser af afrikanske musikere i Indien.
 
Og der er da lige netop også tydelige spor af såvel afrikanske som indiske elementer albummet igennem, men også pletvis smag af postrock, electronica og ikke mindst jazz. Også Mellemøsten spøger lydmæssigt i kulissen flere steder undervejs. Så kunne man måske tro, at der er tale om en effektiv rodebunke, men det synes jeg egentlig ikke er tilfældet. Bevares, der gabes over mange forskellige elementer, og nogle passager fungerer bedre end andre, men jeg synes, Korwar formår at holde en art rød tråd, som forbinder de enkelte numre til en sammenhæng, som måske nok peger i mange retninger, men som også taler med hverandre.
 
Det er måske næsten lidt for oplagt, at drage sammenligning med Eno og Byrnes My Life In The Bush Of Ghosts, men nogle numre trækker en del i den retning. Andre trækker mere oplagt på elementer af afrikansk såvel som indisk folkemusik. Jeg synes, Sarathy Korwar har begået en fin debut.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA