x
Jagwar Ma: Every Now & Then

Jagwar Ma
Every Now & Then

Skuffende toer fra australske supersubs

GAFFA

Album / Kobalt
Udgivelse D. 14.10.2016
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

De dukkede op som reserver på NorthSide 2013 og slog benene væk under denne anmelder med deres Madchester-klingende mix af indie og psykedelisk dansemusik, der så smukt lod sig overføre til debutalbummet Howlin’ fra samme år.

Og så. Ingenting. Tre år er gået, og det virker ikke til, at den australske trio rigtig har brugt tiden på noget fornuftigt. For dette andet album har samme kendetegn som debuten, men savner i den grad de gode melodier og den smittende energi.

Den syv minutter lange Give Me A Reason drukner i synth-lag, og selvom Ordinary læner sig lidt op ad The Avalanches, bliver det aldrig rigtig interessant. Der er for meget unødvendig tomgang og effekter uden melodi.

Batter Up har lidt drama, og her giver de markante breaks i nummeret, parret med små guitar-riff, faktisk mening. High Rotations derimod er nærmest ren statisk støj og uden rytme eller retning.

Det lyder lidt som et forsøg på at genopføre Happy Mondays' karrieredræber Yes Please! Bare mindre dramatisk, og albummet bliver et ærgerligt antiklimaks oven på en lang ventetid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA