x
How To Dress Well: Care

How To Dress Well
Care

Mere klar i mælet, men svagere i udtrykket

GAFFA

Album / Weird World
Udgivelse D. 17.10.2017
Anmeldt af
Rosa Louise Stilgren

Den stilfærdige sanger har skruet op for blusset på Care, der blænder op for et sprødt univers, hvor hans spage stemme løber over bredderne, som glødende lava over vulkanens hærdede sten. Det er nemt at skimte sangenes rygmarv gennem genkendelige strukturer, der smyger sig ind på nethinden, men som samtidig ofrer lidt af sangerens særegenhed. 

How To Dress Well bevarer sin nerve på langsommelige Salt Song, der gennem syv minutter bevæger sig fra sagte strygere til melodiøs pop og ender med et pulserende brag af en lydmur. Det beviser, at hans evne til at eksperimentere og udvide rum ikke er gået helt tabt i hans ønske om at være mere direkte end tidligere. 

Den kantede The Ruins splintrer vokalen i flere stykker, der vrider sig mellem hinanden i en lyd af tørre, elektrificerede teksturer, der bliver brudt af sangerens halvkvalte falset. Det er et tungt nummer, der spirer frem af egen muld, og som ikke bliver begrænset af stramme skabeloner som What's Up og Can't You Tell, der giver fornemmelsen af at være tegnet op med en nedspidset blyant. Selvom det behager, er det også foruroligende let at fortrænge. 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA