x
Katrine Stochholm: Danser Til Radio

Katrine Stochholm
Danser Til Radio

Musikalsk gemmeleg fra tidligere Under Byen-komponist

GAFFA

Album / SOPA
Udgivelse D. 11.11.2016
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Der er store dele genkendelse i Katrine Stochholms debutalbum Danser Til Radio, som i musikalsk tilgang og grundform minder meget om aarhusianske Under Byen. Det er på ingen måde tilfældigt, da Katrine Stochholm var pianist og komponist på bandets første to album.

Danser Til Radio insisterer på en legende lyd, hvor instrumenteringen er varieret og væves ind i sangene på egne måder. Albummet er mindre ekspressivt end Under Byens udtryk, og med Jonas Tranbergs beats og programmeringer får Katrine Stochholm skabt sit eget musikalsk prikkende univers.

Sangene på Danser Til Radio har dog svært ved at holde niveau albummet igennem, hvor de stemningsfyldte numre let fordamper. Der leves et rigt liv under melodiernes overflade, men med den store fokus på at skabe et anderledes og udfordrende udtryk lades den grundlæggende melodi i stikken. På den måde bliver Danser Til Radio en anelse forstilt, og Katrine Stochholms forsigtige vokal bringer ikke sangene til live, som det trods alt sker i den mere livlige Fugle Krybdyr Rovdyr Padder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA