x
Cloud Nothings: Life Without Sound

Cloud Nothings
Life Without Sound

Rastløst pulserende støjpop

GAFFA

Album / Wichita Recordings
Udgivelse D. 27.01.2017
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Det hører til sjældenhederne, at et band sætter så få fødder forkert, som det er tilfældet med amerikanske Cloud Nothings, der siden udgivelsen af deres selvbetitlede debutalbum i 2011 har holdt et helt afsindigt højt og stabilt niveau.

Fireren Life Without Sound er heldigvis ingen undtagelse, og oven i hatten udvider bandleder Dylan Baldi blot repertoiret med værket, der fremstår mere sammenhængende og gennemarbejdet end noget, han hidtil har sat sin signatur på, selv om det ikke just har skortet på kvalitet. Hvad titlen end måtte berøre af eksistentialistiske overvejelser, skrues der ingenlunde ned på tempoet hér, hvor piskende guitarer og labre riffs endnu en gang sætter dagsordenen, men hvor der samtidig er et hidtil enestående fokus på de umiddelbart fængende melodier, der i vid udstrækning virkelig ér nådesløst effektive.

Life Without Sound er en mild magtdemonstration udi rastløst pulserende støjpop, og blandt de fineste knaldperler finder man de tjeppe Things Are Right With You, Darkened Rings, Modern Act og Sight Unseen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA