x
Yo Gotti: White Friday (CM9)

Yo Gotti
White Friday (CM9)

Et tyndt lag sne

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 04.01.2017
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Der bliver skovlet sne nede hos Memphis-rapperen med det borgerlige navn Mario Mims, der udsender endnu et klassisk trap-album som Yo Gotti. Og det er klassisk kedeligt med temaer, der kredser om rapperens fortid som pusher og naturligvis om alle de penge, der bliver lavet i processen.

Singlen Castro med rapkonger som Kanye West og Big Sean fungerer dog ganske godt som possecut og får os hurtigt til at glemme Yo Gottis egen middelmådige talerap-stil.

Gæstelisten tæller derudover bl.a. hitproducere som DJ Khaled (I Remember) og stjerneskuddet Kodak Black (Weatherman), men lige meget hjælper det på grundproblemet: Yo Gotti fortæller ikke interessante historier og kan heller ikke imponere med sin levering. Det går helt galt på den ca. 8 minutter lange What Happened, hvor Gotti ikke engang gider rappe over den instrumentale suppedas.

Man får lyst til at citere manden selv fra den (ufrivilligt?) morsomme Blah Blah Blah: “All I heard is "Blah blah blah blah blah", bitch, who are you? / Made my side bitch my main bitch 'cause she don't argue.” Point taken.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA