x
Austin Mahone: ForMe+You

Austin Mahone
ForMe+You

Tynde B-sider fra et C-liste-popidol

GAFFA

Album / Young Money
Udgivelse D. 30.12.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Her er endnu et ungt charmerende teenageidol, hentet fra YouTubes cover-kanaler og kørt i stilling til at være en konkurrent til Bieber og resten af One Direction. Austin Mahone brød ikke igennem helt, som han skulle, og derfor sidder vi her i hans hostende karriere og må stadigvæk nøjes med ep'er og mixtapes frem for et debutalbum, der formentlig konstant bliver filtreret gennem tidens trends i et poplaboratorium et sted i Sillicon Valley.

ForMe+You byder først og fremmest på en ulidelig, unødvendig og uinspireret version af Modjos go'e gamle radioslasker Lady, selvfølgelig med Pitbull, da halvfemsersnask nu engang er blevet hans schtick. Man bliver ikke nogen popstjerne ved at falde i gryden med døgnfluedance sammen med Mister Worldwide. Derimod er der lidt guf i at efterligne Biebs og Weeknd på henholdsvis Wait Around og Except For Us. 

Med guitar og knips forsøger Mahone sig med en habil om end ufarlig Love Yourself og viser bare lidt potentiale og personlighed med en ridset og følelsesladet vokal over en ørefængende melodi. Except for Us har modsat førnævnte sang skruet godt op for produktionen, der i en kort bemærkning snildt kunne minde om noget fra Starboy. Mahones vokal og sang er her desværre bare dødssyg og ligegyldig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA