x
Nadia Rose: Highly Flammable

Nadia Rose
Highly Flammable

Der er ild i Sydlondon

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 13.01.2017
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Nadia Rose har for nyligt udtalt, at vi ikke bør skelne mellem mænd og kvinder på rapscenen. Argumentet: mændene er lige så meget i konkurrence med hende som de andre kvinder. Det er rigtigt, og både Wiley, Little Simz og Kano bør alle kigge mod Nadia Rose, der er i gang med at cementere sit store talent.

Stormzys kusine har tur i den og har på kort tid skabt en solid fanbase i grimens hjemland. Efter virale hits på Youtube, er hun nu klar til det store lydlærred med Highly Flammable - en gennemført debutplade med udgangspunktet i grimen, men også i vellydende R&B. Numre som gadefesten Tight Up viser dog, at der ofte er langt mellem reelle lyriske linier. Det bliver ofte ved det fjollede og letlæste over de lige lovligt velpolerede produktioner.

Rose ankommer stadig med ti af sine bitches til festen på brandvarme single, Skwod. Her viser hun det store potentiale og bevæger sig djævelsk ubesværet over den markante basgang. En banger, der kandiderer til næste festscene i SKAM. Med en enkelt udgivelse kandiderer Nadia Rose til konkurrencen med de royale grime-konger, M/K.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA