x
Tobias Trier: Tyfon

Tobias Trier
Tyfon

Aggressive knaldperler fra humørsyg sangskriver

GAFFA

Album / Vibration
Udgivelse D. 24.02.2017
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den opleves som en tyfon hos sangskriveren. Den iboende aggression i mennesket, der fører til irrationelle og voldsomme handlinger. Gang på gang. Og ofte utilsigtet. Hos lytteren opleves det heldigvis mindre voldsomt. Mere som en række små knaldperler, der prikker på stedet mellem latter og smerte. Tobias Trier er nemlig en finurlig sangskriver, der ikke helt kan fraskrive sig sin humoristiske sans, og de aggressionsbundne sange bygger på en selvindsigt, hvor der lige toppes op.

Det er ret morsomt i Dårlig taber, hvor parmiddagen går helt amok. Og så rapper han aggressivt i Hidsig, hvor konen står får skud, når karkluden ligger det forkerte sted. Hos Tobias Trier findes aggressionen i både stort og småt. Men dog mest i det små, og det er netop her, at vi kan genkende os selv.

Musikalsk er Tobias sprudlende og umanerligt velspillende i sine korte melodier. Det er som udgangspunkt hurtig guitarpop, der så tilsætter lidt ska og en god portion 80’er-lyd undervejs. Endda helt punket i den pumpende Fuld fart. Tyfon er aggressioner for fuld udblæsning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA