x
NovemberDecember: A Drift

NovemberDecember
A Drift

Fin afskedsgave med (stadion)rocket anstrøg

GAFFA

Album / ND
Udgivelse D. 07.04.2017
Anmeldt af
Jeppe Søndergaard

Tonen på A Drift er i følge bandet selv formet af deres tours rundt i Europa på lidt mere “rå” spillesteder. Der har sneget sig lidt mere overdrive ind på et album, der med sine udmærkede sange fungerer fint som svanesang for folk-drengene fra Aarhus.

Den halvmelankolske, folkinspirerede harmonik og de længselsfulde, velsmurte vokaler er stadig i centrum, men der er skruet en anelse op for både rockede og poppede elementer. Fx på Fire, der har en chorus-guitar, som næsten lyder helt af indie-popperne fra Communions og bestemt er et stykke fra lyden af debutalbummet From the Swing into the Deep.

I mine ører havde det klædt albummet, om man havde taget tråden op fra en sang som den stilsikre Tracks, der tungt og sikkert tøffer fremad som et godstog, og egentlig også præriepoppede, Kurt Vile-inspirerede Tin Man og dyrket den type rå vibe. Men så er vi ude i et endnu større stilskifte, og det når vi ikke i denne omgang. Vi nøjes med denne lidt mere polerede, men dog ganske fine afskedsgave fra drengene i NovemberDecember.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA