x
Quick Quick Obey: Realistic Friendship

Quick Quick Obey
Realistic Friendship

Drømmende pop i stemningsfuldt univers

GAFFA

Album / Antiphonics
Udgivelse D. 31.03.2017
Anmeldt af
Jeppe Søndergaard

En lidt speciel forløber til Realistic Friendship udkom 10. marts, hvor et computerspil tager brugeren igennem et primitivt landskab. Formålet? At jagte “lystårne”, der hver især repræsenterer en sang fra albummet. Metaforen med sange som lystårne i et råt landskab er købt, men ellers var jeg ikke videre underholdt af spillet som et ellers fint forsøg på en nytænkning af en pladeudgivelse.

Til albummet: mens våde synths og guitarer klædt i afstemt rumklang danner rammen om kærlighed til musik og hinanden i en forvirrende tidsalder, lokker Quick Quick Obey på Realistic Friendship lytteren ind i deres fine, finurlige univers. Magical Maze er en stemningsmættet affære, der langsomt udfolder et brusende landskab af lyd, som sangen skrider frem, og både den fængslende Past Elements og radiovenlige Hourglass lægger sig fint i slipstrømmen af den udstukne kurs: den underfundige pop i bagudskuende indpakning.

Realistic Friendship er en flot samling sange i et fængende univers, der godt kunne tænkes at åbne flere døre for bandet fra Thy.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA